The experts of the future

MBM Solvers

MBM Solvers

Hogyan lehetsz sikeres és boldog egyszerre?

Az elsőszámú életút

2017. szeptember 07. - MBM Solvers

1_-outside-i-dont-need-coaching-excuses-life-coaching-your24hcoach-coaching-directory.jpg

Nagyon remélem, hogy Te is szeretnél egyszerre boldog és sikeres lenni. Sokan úgy vélik, a kettő együtt nem lehetséges, de megnyugtatlak, ez egy marhaság, mert igen is LEHETSÉGES!

John Lennon dala szerint: “az élet az, ami akkor történik meg veled, amikor éppen mással vagy elfoglalva”.

Hm...

Le merem fogadni, hogy ez már veled is sokszor megesett.

Le merem fogadni, hogy úgy érzed a sok feladatod mellett nem marad időd arra, hogy élvezd annak gyümölcsét.

Le merem fogadni, hogy nincs időd arra, hogy egyszerűen csak legyél, és gondolkodj az élet dolgain.

 

Tudnod kell egy fontos dolgot!

 

Igazából a boldogságod az alábbi három dolog kényes egyensúlyából érkezik


1. Feladatok  és szerepek, amelyeket minden nap el kell végezned

Itt olyan tevékenységeket értek, amik a mindennapi rutin feladatok, és biztosítják a zavartalan működését az életednek. (Pl.: munka, vásárlás, étkezés, mosás, alvás). A tevékenység kategóriába olyan, nagyobb dolgok is beletartoznak, mint valamilyen képessség fejlesztése, tanulás stb.

 

2. Anyagi és lelki örömforrások

Igazából ezalatt bármilyen élvezetes tárgy szóba jöhet (Igen, bármi. Használd a fantáziád...), amiben örömünket leljük. Továbbá más megfoghatatlan örömforrások is, például a nyugalom a szeretet, barátság, vagy netán a szerelem.

 

3. A tetteidből és dolgaidból fakadó derű és elégedettség

Ez itt tisztán azt jelenti, hogy erőteljesen és magabiztosan látod, hogy ki is vagy valójában, és jól érzed magad a bőrödben. Az  effajta zavartalan, gondtalan állapot gyakorta ahhoz a csendes (tudom, ez nagyon ritka…) pillanatokhoz kötődik, amikor CSAK MAGADRA figyelsz, és úgy érzed, hogy minden a helyére került és jó helyen vagy.

 

Amikor az életünk ezen három eleme összhangban van egymással, akkor fogjuk azt érezni, hogy megérkeztünk, kerek a világ!

 

1_-outside-coaching-works-productivity-happiness-your24hcoach-life-coaching-coaching-directory.jpg

A coaching egyáltalán nem azt az érzést fogja adni neked, hogy felültél egy élményekkel teli vonatra és száguldasz (bár ez is lehetséges, végül is te vagy a kapitány, ez Rólad szól), hanem sokkal inkább egy segítő kéz, hogy felismerhesd, miben vagy igazán tehetséges, mi számodra a legfontosabb. Megszabadít az akadályoktól, amik visszatartanak a célodtól.

A legjobb kifejezés erre, hogy a coaching egy “varázsige”, ami felnyitja a szemed, és nem csak arra tesz képessé, hogy megváltoztasd a jelenlegi életed, de arra is hogy jobban éld, boldogabban, sikeresebben.

Ne feledd, az ideális életedről elképzelt álmaid az általad kialakított valóságban gyökereznek!

A coaching lényege épp abban rejlik, hogy segít felismerni, mit is jelent pontosan a boldogság és a siker számodra. Ha ezt tudod, az már nagy eredmény, hiszen ennek ismeretében már egyértelmű, hogy tudod megvalósítani a kettő harmonikus jelenlétét.

Remélem felkészültél a változásra, mert a következő bejegyzésben majd erről olvashatsz!

c25a626ec55eb07f1b5bd6919a6f5b09.png

mbmsolvers.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mbmsolvers.blog.hu/api/trackback/id/tr7912809922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása